Naša največja želja in poslanstvo je Vaše zadovoljstvo!

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športnih oblačil ter dodatkov.

Podjetje je bilo ustanovljeno aprila 1993. Dobrih deset let smo izdelovali izdelke drugih blagovnih znamk,  za najbolj poznane znamke kolesarskih in športnih oblačil. Ker v tovrstnem sodelovanju ni bilo prostora za naš razvoj, smo leta 2000 ustvarili lastno blagovno znamko Tamai sport.

Želja, da bi nudili kupcu unikaten, kvaliteten in personaliziran izdelek nas je pripeljala na pot, po kateri stopamo še danes. Razvijamo, testiramo in projektiramo naše izdelke od izbire materiala, kroja, tiska, konfekcije pa do prodaje in praktične uporabe. Zahvala gre mnogim znanim športnikom, ki so nam s svojimi izkušnjami pomagali razviti vrhunske izdelke, katere odlikuje visoka tehnološka dovršenost, uporabnost ter kakovost izdelave in materialov.

Vsi izdelki so izdelani iz kvalitetnih, skrbno izbranih materialov evropskega porekla, z napredno tehnologijo, ki uporabniku nudijo kar največje udobje in funkcionalnost.  Uporabljeni materiali so obdelani protimikrobno in ne povzročajo alergij ob tesnem stiku s kožo, saj le tako lahko uporabniku nudijo dobro in varno uporabniško izkušnjo še vrsto let.

Od leta 2010 imamo lasten oblikovalski atelje. Ekipa kreativcev skrbi za razvoj naših designov ter nudi izris personaliziranih designov našim strankam. Kreirajo in svetujejo enotno s našimi tehnološkimi zahtevami ter skrbijo, da je končni izdelek aktualen, povšečen in prepoznaven. Vedno so pripravljeni prisluhniti željam stranke in ji nuditi najboljšo podporo pri izrisu designa po njenih željah.

Za prenos designa na izdelek uporabljamo sublimacijski tisk. Sublimacijski tisk je najobstojneša vrsta tiska na blago in ne bledi. Ohranijo se primarne lastnosti materialov, barve so antialergijske. 

Smo majhni in prilagodljivi. Izdelek skušamo čim bolj približati željam stranke in tako doseči maksimalno zadovoljstvo končnega uporabnika.

 

Tamai team