O nas

Smo proizvodno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športnih oblačil ter dodatkov.

Podjetje je bilo ustanovljeno Aprila 1993. Dobrih deset let smo izdelovali izdelke drugih blagovnih znamk,  za še danes najbolj poznane znamke kolesarskih in športnih oblačil. Ker smo se v tovrstnem sodelovanju počutili utesnjene, saj ni bilo prostora za naš razvoj, smo se odločili razviti svoje izdelke in lastno blagovno znamko Tamai.

Želja da bi nudili kupcu unikaten, kvaliteten in personaliziran izdelek nas je pripeljala na pot kjer smo sedaj. Razvijamo, testiramo in projektiramo naše izdelke od izbire materiala, kroja, tiska, konfekcije pa do prodaje in praktične uporabe. Zahvala gre mnogim znanim športnikom, ki so nam s svojimi izkušnjami pomagali razviti vrhunske izdelke, ki jih odlikuje visoka tehnološka dovršenost, uporabnost ter kakovost izdelave in materialov.

Vsi izdelki so izdelani iz kvalitetnih, skrbno izbranih evropskih materialov, z napredno tehnologijo, ki uporabniku nudijo kar največje udobje in funkcionalnost. Naši izdelki so izdelani izključno iz materialov katerih poreklo je sledljivo in so vsi narejeni v Evropi, največ jih prihaja iz Italije in Švice. Uporabljeni materiali so obdelani protimikrobno in ne povzročajo alergij ob tesnem stilu s kožo, saj le tako lahko uporabniku nudijo dobro in varno uporabniško izkušnjo še vrsto let.

Lasten dizajnerski kotiček in tiskalnik za sublimacijsko tiskanje nam je razširil obzorja in zelo povečal nabor različnih izdelkov. Sublimacijski tisk je najobstojnejši med vsemi tiski na blago. Ohranijo se primarne lastnosti materialov, barve so antialergijske in ne bledijo.  Vsakemu kupcu skušamo izrisati lasten unikaten in atraktiven dizajn po najbolj svežih modnih smernicah. Neskončna izbira barv ter vzorcev, ter potrpežljiva in ustrežljiva ekipa lahko tako zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke. Kljub temu, da radi ustvarjamo smo zelo veseli tudi ko damo strankam pri oblikovanju proste roke, da si same izdelajo dizajn, skupaj ga dodelamo in je tako kupec priča kako se njegova želja prelevi v čisto pravi izdelek.

Naša največja želja je Vaše zadovoljstvo!

Tamai Team